Szálláshelyeink

Meszesi üdülő:

Kalocsához közel, a várostól 5 km-re, közvetlenül a Duna partján található a Meszesi üdülő a kalocsai nemzetközi hajóállomás és a Kalocsa-Gerjen kompkikötő mellett. Meszesi üdülőnkben várjuk szeretettel kedves szálló vendégeinket az év minden napján, mely 15 fő befogadására képes 2 különálló épületben. Az egyik házban 2 szoba külön fürdőszobával és közös mellékhelyiséggel 7 fő részére, míg a másikban 2 szoba saját fürdő és mellékhelyiséggel 8 fő részére nyújt szállás lehetőséget mozgássérültek részére is. Saját játszóterével a kisgyermekes családok számára is megfelelő. Rendezvények,családi összejövetelek számára is kiváló a főépületben található nagyterem vagy az udvaron felállított sátor sörpad garnitúrákkal,konyha használattal. Az udvaron, illetve a főépületben is különálló konyha található. Az udvaron parkolási lehetőség, illetve kialakított bográcsozó és grillező hely biztosított. Nagy udvarának köszönhetően a sátrazást kedvelő és a lakókocsival érkező vendégek számára is ideális. A szálláson kerékpárok bérlésére is van lehetőség.

 

Szállás megnevezése Korosztály Szállás díja

Meszesi Üdülő

0 – 3 év ingyenes
3 – 14 év 2 000 Ft/fő/éj
15 év felett 4 000 Ft/fő/éj

 

Jenei ház:

Kalocsához közel, a várostól 5 km-re, Meszesen, a Duna partjától és a kalocsai nemzetközi hajóállomástól 150 m-re, a Juca néni csárdájával szemben található Jenei ház elnevezésű üdülőnk, ahol az év minden napján várjuk kedves szálló vendégeinket. Az üdülő 2 szobával, konyhával, fürdő és mellékhelyiséggel 9 fő részére nyújt szállási lehetőséget.

 

 

Szállás megnevezése Korosztály Szállás díja

Jenei ház

0 – 3 év

ingyenes

3 – 14 év

1 500 Ft/fő/éj

15 év felett

3 000 Ft/fő/éj

 

Volt Hunyadi Kollégium épülete:

A Tanítók Házát – volt Hunyadi Kollégium épületét – 1897. június 30-án avatták fel. 1959-ben a diákotthont középiskolai kollégiummá minősítették, és engedélyezték a Hunyadi János Középiskolai Fiúkollégium név viselését. 2004 őszétől a Tomori Pál Főiskola kollégiumaként üzemelt, majd 2013. őszén a Kalocsai Vagyonhasznosítási és Könyvvezető Kft. költözhetett be az ingatlanba, melynek emelete szállásként működik.A Kalocsán található, Kossuth Lajos utca 14. szám alatti régi kollégium épület 17 szobájával májustól szeptemberig várja vendégeit. Az épület közös fürdő és mellékhelyiséggel, teakonyhával ellátva 67 fő részére nyújt szállást. Az épület Önkormányzati Zarándokszállásként is működik. A Magyar Zarándokút Egyesülettel kötött megállapodás keretében szerény zarándok-szolgáltatásban és díjszabásban állapodtunk meg. A kedvezmény az egyesület zarándokútlevelével rendelkező zarándokok részére vonatkozik. A Zarándokút 11. szakasza érinti Kalocsa térségét.

A közelben található:

  • Bács-Kiskun Megyei Kórház kalocsai telephelye 200 m
  • Kalocsai Csajda Gyógyfürdő és Uszoda 900 m
  • Gyógyszertár 200 m
  • Bolt 700 m
  • Kalocsai Nagyboldogasszony-főszékesegyház 400 m

 

Szállás megnevezése Korosztály Szállás díja
volt Hunyadi Kollégium ZARÁNDOK 2 000 Ft/fő/éj
0 – 3 év ingyenes
3 – 14 év 1 500 Ft/fő/éj
15 év felett 3 200 Ft/fő/éj

Szelid I. – II.:

Kalocsához közel, Dunapatajtól 5 km-re található a Kiskunság legkedveltebb kiránduló és nyaralóhelye a Szelidi-tó. Kellemes homokos strandja, nyugodt csendes környezete mindenki számára ideális nyaralási célponttá teszi. A tó kb. 5 km hosszú, 150-200 m széles, vízmélysége 3-4 m mély átlagosan. A tó déli partja igazi turisztikai központ. A beépített partszakasz teljes hosszában strandot találunk, mely barátságos jegyárával, rendezettségével, szolgáltatásaival bárhol megállná a helyét. Lassan mélyülő vize gyerekparadicsom. A parton két kölcsönzőben vízi biciklit, csónakot, szörföt is bérelhetünk. A Szelidi-tónál található üdülőink május elejétől szeptember végéig (fűtési lehetőség nincs) ideális üdülési lehetőséget biztosítanak családoknak és baráti társaságoknak egyaránt. Az üdülők udvarán lehetőség van bográcsozni, mely elfogyasztható a nagyméretű társalgókban.

Szelid I. volt kommunális üdülő:

Cím: 6328 Dunapataj, Szelidi Tó XII. utca 5.
Az üdülőben 9 db 2 ágyas szoba található közös konyhával, fürdő és mellékhelyiséggel.

Szállás megnevezése Korosztály Szállás díja
Szelid I. 0 – 3 év ingyenes
3 – 14 év 1 900 Ft/fő/éj
15 – 18 év 3 500 Ft/fő/éj
18 év felett 4 000 Ft/fő/éj

Szelid II. volt kórházi üdülő:

Cím: 6328 Dunapataj, Szelidi Tó XI. utca 7.
Az üdülőben 8 db 2 ágyas szoba található közös konyhával, fürdő és mellékhelyiséggel.

Szállás megnevezése Korosztály Szállás díja
Szelid II. 0 – 3 év ingyenes
3 – 14 év 1 500 Ft/fő/éj
15 – 18 év 2 700 Ft/fő/éj
18 év felett 3 000 Ft/fő/éj
Szabad időpontokért, illetve további információkért érdeklődjön az ugyfelszolgalat@kalocsavagyon.hu címen vagy a 06-20/277-3435 telefonszámon.